Alain Buess Interieurs

Interieurarchitectuur voor privéwoningen, winkels, apotheken, en verbouwingen in binnen- en buitenland, vooral België en Noord-Frankrijk. Als ontwerpbureau bieden wij een totaaloplossing voor al uw interieurprojecten.


Apotheekinrichting

Interieurarchitectuur voor privéwoningen, winkels, apotheken, en verbouwingen in binnen- en buitenland, vooral België en Noord-Frankrijk. Als ontwerpbureau bieden wij een totaaloplossing voor al uw interieurprojecten. Een project start met een eerste oriënterend gesprek waarin uw wensen en voorkeuren centraal staan. Die visualiseren wij vervolgens in een voorontwerp. Op basis van uw feedback evolueren wij tot een definitief uitvoeringsontwerp, waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke voorkeuren, maar ook met de huidige trends en allerlaatste evoluties betreffende materialen en technieken.

We geven u ook advies voor alle aspecten van een nieuwbouwproject of een verbouwing. We kunnen na de ontwerpfase naar wens zorgen voor de uitvoering, de coördinatie en de opvolging van de werken.

Info

Standnummer: 201
Adres: Moerkerksesteenweg 566 8310 Brugge
Telefoon: +32 50 36.17.84 +32 475 74.52.91
Website: http://www.alainbuess.be
Email: info@alainbuess.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up