Altercosmeto

ALGOLOGIE: SCHOONHEID GEBOREN UIT DE ZEE … Een nieuw cosmetica-assortiment dat ontstaan is uit de mariene biotechnologie, verrijkt met een krachtig en EXCLUSIEF BIO-MIMETISCH COMPLEX VAN 4 ACTIEVE BESTANDDELEN UIT EXTREMOFIELE PLANTEN


Altercosmeto

Sinds 1987 zijn de Laboratoires d’Armor gespecialiseerd in de ONTWIKKELING, SAMENSTELLING, PRODUCTIE en VERPAKKING van cosmeticaproducten van hoge kwaliteit.

Ons laboratorium is gevestigd op het ruige schiereiland Pen Lan in Bretagne, op een uitzonderlijke locatie en een unieke observatieplek. Het woeste schiereiland Pen Lan is door UNESCO geklasseerd als natuurreservaat, en kan tevens bogen op het eerste zeewierveld ter wereld.

Ons laboratorium, met aanpalende fabriek die Ecocert- en Iso 22710-gecertificeerd is, loopt al 25 jaar voorop in het onderzoek naar cosmetische verzorging.
Altercosmeto is ook:

  • Een onderneming op menselijke grootte (50 personen)
  • Een 100% Franse en zelfs 100% Bretoense onderneming, die zoveel mogelijk gebruik maakt van de plaatselijke economie, voor een ecologische en duurzame ontwikkeling.
  • Een onderneming in volle groei (omzet x 5 over de laatste 3 jaar)
  • Een onderneming die u helpt klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren met dynamische marketingplannen
  • Een onderneming die u goed doordachte handelsvoorwaarden biedt, die uw succes ten goede komen

Ons merk:

ALGOLOGIE: SCHOONHEID GEBOREN UIT DE ZEE … Een nieuw cosmetica-assortiment dat ontstaan is uit de mariene biotechnologie, verrijkt met een krachtig en EXCLUSIEF BIO-MIMETISCH COMPLEX VAN 4 ACTIEVE BESTANDDELEN UIT EXTREMOFIELE PLANTEN, DIE WERDEN UITGEKOZEN VOOR HUN VERMOGEN OM TE BEANTWOORDEN AAN DE ESSENTIËLE BEHOEFTEN VAN DE 4 FUNDAMENTELE TYPES HUIDCELLEN.

Algologie wordt momenteel verdeeld in Frankrijk en in bijna 30 landen over de hele wereld, in apotheken, parfumerieketens en schoonheidsinstituten.

Info

Standnummer: 202
Contactpersoon: Nawel Tahiri
Adres: 1 allée des Embruns Presqu’île de Pen Lan 22610 PLEUBIAN France
Telefoon: +33 1 44.59.27.36
Website: http://www.algologie.com
Email: n.tahiri@labo-armor.fr


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up