CinéPhiL by APB

APB heeft een heel interessante nieuwe oplossing ontwikkeld bovenop je softwarepakket: de Pharmaceutical Information Library (PhiL).


CinéPhiL by APB

In je apotheek moet je snel en eenvoudig toegang hebben tot de meest complete en betrouwbare informatie over geneesmiddelen en andere farmaceutische producten, en farmaceutische zorg. APB heeft een heel interessante nieuwe oplossing ontwikkeld bovenop je softwarepakket: de Pharmaceutical Information Library (PhiL).
De medewerkers van de databanken APBTarief en DelphiCare hebben hun krachten gebundeld en alle farmaceutische informatie samengebracht in één enkele betrouwbare bron, PhiL. Het platform biedt je niet alleen de meest complete betrouwbare farmaceutische informatie, PhiL heeft ook handige tools die jouw dagelijkse praktijk heel wat kunnen vereenvoudigen.

PhiL zal pas in 2019 beschikbaar zijn in de apotheek, maar op Pharmanology bieden we je nu al de mogelijkheid om als eerste het nieuwe platform te ontdekken op de stand van APB. In een korte videopresentatie onthullen we de functionaliteiten van PhiL en kom je te weten hoe PhiL je kan ondersteunen in je dagelijkse praktijk. Meer zelfs: je kan PhiL ook al uittesten tijdens een demo op de stand! We moedigen iedere apotheker aan om de demo eens uit te testen en ons feedback te bezorgen over het platform. Zo kunnen we PhiL immers optimaal afstemmen op jullie wensen voor de lancering in 2019.

Info

Standnummer: 414
Contactpersoon: Karin Haelvoet
Adres: Stevinstraat 137 1000 Brussel
Telefoon: +32 2 285.42.71
Website: http://www.apb.be
Email: karin.haelvoet@apb.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up