Cosmétique Active

Cosmétique Active: Vichy, La Roche-Posay, Roger&Gallet, CeraVE

Cosmétique Active

Cosmétique Active

Vichy
Al 80 jaar lang hebben de Laboratoires Vichy zich als missie gesteld om permanent de huid in goede gezondheid te houden en de medische vooruitgang toegankelijk te maken voor iedereen door deze toe te passen op cosmetica. Dankzij de ervaren onderzoekers, de precisie en de unieke know-how van de Laboratoires Vichy heeft het merk een gepriviligeerde plaats ingenomen in de wereld van de farmacie.

La Roche-Posay
De Laboratoires La Roche-Posay, is nu de partner van 25.000 dermatologen wereldwijd. Het is een echte gemeenschap ontstaan uit een 40 jaar lange samenwerking die veel verder reikt dan een dagelijkse ondersteuning bij de verzorging van de gevoelige huid. Het is hand in hand met de professionals van de huidgezondheid dat we dag na dag het leven van de patiënten met een gevoelige huid verbeteren.

Roger&Gallet
Ondek het gamma Roger&Gallet, expert in weldadige effecten, parfums & distillatie sinds 1862, en laat uw zintuigen reizen in een wereld van parfum. Roger&Gallet is gepassioneerd toegewijd aan de verfijnde kunst van het parfum en biedt vandaag Eau fraîches, Extraits de Cologne, verrijkt met kostbare gedistilleerde essences tot 90% aan natuurlijke ingrediënten. Een uniek universum van geuren, parfums en rituelen.

CeraVE
N°1 in lichaamsverzorging voorgeschreven door dermatologen in de Verenigde Staten.
Onze missie? Dermatologische efficiëntie toegankelijk maken voor iedereen.
Uniek dankzij de 3 essentiële cermamiden die de huidbarrière herstellen en de MVE technologie voor gehydrateerde huid gedurende de hele dag! Voel zelf het verschil!

www.vichy.be
www.larocheposay.be
www.roger-gallet.com
www.cerave.be[

Info

Standnummer: 208
Adres: Keizer Karellaan 582 1082 Brussel
Telefoon: +32 2 556.46.00
Website: http://www.vichy.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up