Cosmofarma / BS Food

APB is de nationale federatie van zelfstandige officina-apothekers.


Vegetarische, veganistische, bio, koosjer en halal sportvoeding

BSFood is de verzamelnaam van de innovatieve plantaardige dieet- en sportvoedingsmerken Beauty Science, GoVeggie, Body Science en Basic Stuff. Ze worden ontwikkeld en geproduceerd in Zomergem en Eeklo door CosmoGroep waartoe ook Cosmofarma en Cosmotrend behoren.

BSFood – onze waarden en missie

Omdat de natuur onze belangrijkste leverancier is, behandelen we haar met respect. Onze voedingsspecialisten bereiden elke formule met liefde en passie, gebruiken steeds ingrediënten van topkwaliteit, de fijnste natuurlijke smaken en hebben een grondige kennis over elk specifiek blending-proces.

We zijn er trots op dat we elk jaar GMP, HACCP en FDA gecertificeerd worden. We passen in heel ons bedrijf het Lean Six Sigma Management toe en volgen het Triple T Verificatie proces „Trace, Test, Trust“.

Productveiligheid en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Al onze producten ondergaan een batch-per-batch controle. Verder zijn ze altijd voorzien van minstens 1 van volgende kwaliteitslabels, afhankelijk van de gebruikte toepassing: Vegetarisch, Veganistisch, Bio, Koosjer en Halal.

Info

Standnummer: 106
Contactpersoon: Jasmien De Donder
Adres: Grote Baan 9 9930 Zomergem
Telefoon: 09-233.33.00
Website: http://www.bsfood.be
Email: pharmacy@bsfood.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up