Farmad

APB is de nationale federatie van zelfstandige officina-apothekers.


Gedreven door farmaceutische zorg en georiënteerd op dat wat patiënten nodig hebben, vandaag én morgen.

Vanuit deze visie ondersteunt Farmad zelfstandige apothekers, apotheekgroepen en industriële IMV-beleveraars. We doen dat met innovatieve IT-systemen die de specifieke behoeften van elk van deze zorgverleners invullen en gericht zijn op hun huidige en toekomstige samenwerking met andere zorgverleners. In deze nemen wij ons engagement op als partner in de digitalisering van de geïntegreerde zorg.

Vandaag al combineren Farmad apothekers een excellente zorgverlening met een rendabele en gezonde officina. De softwaresuite Farmad PRO CURA brengt voor hen het beste bijeen.

Dankzij ZorgGids bieden ze hun patiënten een doordachte en persoonlijke medicatiebewaking. De intuïtieve leidraad met zeer relevante bewakingssignalen maakt hun expertise concreet naar hun patiënten toe. Als huisapotheker zijn ze daardoor bijzonder goed geplaatst en werken ze aan trouwe relaties met hun patiënten.
De strategische tool CuraVision tilt het business plaatje van de officina naar een hoger niveau. Interactieve dashboards geven een heldere kijk op de cijfers. Het verhaal daarachter wordt voor elke apotheker meteen duidelijk. Of het nu gaat over een beter dagelijks officinabeheer of over groepsbeslissingen voor meerdere apotheken, CuraVision toont de opportuniteiten die apothekers anders zouden missen.
Farmad TWIN wordt door meer dan 1400 Belgische apothekers beschouwd als het meest complete onder de apotheekbeheerssystemen. Het volgt de evoluties van de markt op de voet en helpt elke officina te transformeren tot een digitale apotheek.

Info

Standnummer: 227
Contactpersoon: Marleen Ronse
Adres: Schaarbeekstraat 19 bus 1 9120 Melsele
Telefoon: +32 3-610.43.00
Website: http://www.farmad.be
Email: m.ronse@farmad.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up