Fillerina (by 2Pharma)

APB is de nationale federatie van zelfstandige officina-apothekers.


Revolutionaire dermo-cosmetische filler

Fillerina® is een revolutionaire dermo-cosmetische filler voor thuis gebruik. Het maakt gebruik van 6 verschillende soorten hyaluronzuur. Deze moleculen hebben dankzij hun verschillende gewichten en structuren de mogelijkheid om de huidlagen te gaan opvullen zonder de huid te moeten doorprikken.

De Fillerina® Dermo-cosmetische Behandeling voor Thuisgebruik komt in 3 verschillende graden. Alle graden bevochtigen, vullen op en verzachten de huid. Met behulp van de “Fillerimeter” kies je de graad die het beste bij je past. Zo ben je zeker van de meest effectieve en gepaste behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de gepatenteerde combinatie van hyaluronzuren en de unieke precisie applicator, biedt Fillerina® een cosmetisch product aan dat grote hoeveelheden hyaluronzuur diep in de huidlagen laat doordringen.

Verdeler: 2Pharma is gespecialiseerd in de verkoop van voorschriftvrije producten aan apotheken en is de exclusieve verdeler van Fillerina in België en Luxemburg. De 5 pijlers waarop 2Pharma zich focust zijn: Medical Beauty, Personal Care, Home Healthcare, Mother & Child en Chemicals. 2Pharma is een zusteronderneming van Hospidex

Info

Standnummer: 315
Contactpersoon: Ruth Dox Nicolas Meuwissen
Adres: Woudstraat 3B 3600 Genk
Telefoon: +32 89 48.00.10
Website: http://www.fillerina.be
Email: nicolas.meuwissen@2pharma.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up