Quality Living

Freek, Karen en hun team ontfermen zich over het volledige bouwproces, ontwerp en uitvoering, en dit voor elk type project. Dankzij hun persoonlijke aanpak realiseren ze bouwprojecten die een evidente aanvulling zijn op de levensstijl of het groeipad van de gebruiker.


Quality Living ontmoet, ontwerpt en bouwt.

Freek, Karen en hun team ontfermen zich over het volledige bouwproces, ontwerp en uitvoering, en dit voor elk type project. Dankzij hun persoonlijke aanpak realiseren ze bouwprojecten die een evidente aanvulling zijn op de levensstijl of het groeipad van de gebruiker. Zowel nu als in de toekomst.

Niet in het minst geldt dat voor de apotheken die zij reeds op hun conto hebben staan. Denk hierbij aan een eeuwenoud beschermd erfgoedpand dat tot een bijzonder karaktervolle apotheek werd omgebouwd. Of aan de inrichting van een casco pand waarvan het resultaat zich niet alleen onderscheidt door de verfijnede uitstraling, maar ook door de weldoordachte ergonomie, uitlichting en praktische werking.

Ontzorging van A tot Z, een kritische kijk, eerlijk advies en een uniek eindresultaat: dit is wat u van Quality Living mag verwachten.

Info

Standnummer: 233
Adres: Laurys Gewatstraat 24 2560 Nijlen
Telefoon: +32 3 535.14.00 +32 494 76.53.60
Website: http://www.qualityliving.be
Email: info@qualityliving.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up