VAN – Vlaams ApothekersNetwerk

VAN is het representatief netwerk van de Vlaamse apotheker dat fungeert als aanspreekpunt en spreekbuis voor de Vlaamse overheid en alle organisaties betrokken bij de gezondheids- en welzijnszorg in Vlaanderen. 


Preventie in de apotheek: haalbaar of utopisch?

Preventie, mooi in theorie, maar hoe begin je eraan in jouw apotheek? Met de Vlaamse en Waalse apothekersverenigingen (VAN/AUP) bundelen we de krachten op Pharmanology om jullie concrete, praktische, maar vooral haalbare voorbeelden te tonen. Kom dus zeker langs op onze stand en op minder dan 5 minuten ben je gescreend op voorkamerfibrillatie en is je individuele HbA1c-waarde bepaald! Daarnaast kan je ook de Fazodem-map inkijken en wordt de vaccinatiecampagne toegelicht!

VAN is het representatief netwerk van de Vlaamse apotheker dat fungeert als aanspreekpunt en spreekbuis voor de Vlaamse overheid en alle organisaties betrokken bij de gezondheids- en welzijnszorg in Vlaanderen. VAN is een samenwerkingsverband van de apothekersverenigingen in de Vlaamse gemeenschap en brengt hun standpunten samen.

Info

Standnummer: 419
Adres: Leopold-I-straat 24 3000 Leuven
Website: http://www.vlaamsapothekersnetwerk.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up