Weleda

Bij Weleda geloven we dat alleen de natuur ons het beste kan bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. De mens is immers zelf een stukje natuur, dus waarom zouden we het verder gaan zoeken?


Weleda. Puur natuur, net als jij.

Bij Weleda geloven we dat alleen de natuur ons het beste kan bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. De mens is immers zelf een stukje natuur, dus waarom zouden we het verder gaan zoeken? Al sinds ons ontstaan in 1921 maken we verzorgingsproducten op basis van ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Dit garanderen we via het NATRUE-kwaliteitslabel, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica en momenteel het enige label dat de garantie biedt dat een product uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat en volledig vrij is van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Al onze ingrediënten worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid en bestaan o.a. uit zuivere plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën. Elk product wordt dermatologisch getest, zowel op werkzaamheid als verdraagzaamheid.

Info

Standnummer: 2201
Contactpersoon: Laure Henvard – Sales Manager
Adres: Ubicenter Philipssite 5 bus 25 3001 Leuven
Telefoon: 016 40.66.24
Website: http://www.weleda.be
Email: info@weleda.be


Gelijkaardige exposanten

Arrow-up