Stel je bedrijf of product kandidaat voor de Hall of Ph'ame

 

De Hall of ‘PH’ame is een ruimte waar de belangrijkste nieuwigheden tentoon gesteld worden op een posterformaat (zonder bemanning enkel met verwijzing naar de stand van de betreffende firma).

De bezoeker aan Ph2021 zal bij het binnenkomen via de hoofdingang door de Hall of ‘PH’ame geleid worden en zal een award kunnen toekennen voor het meest innovatieve product of dienst. Bedoeling is om de bezoekers direct te laten kennismaken met de echte nieuwigheden op PH2021. Een product of dienst kan opgenomen worden in deze Hall indien dit duidelijk (ver)nieuw(end) is! 

Elke exposant kan een aanvraag indienen om een plaats te krijgen in deze ruimte. Hiervoor moet hij/zij een duidelijke beschrijving geven van zijn/haar product of dienst en vooral het vernieuwend aspect toelichten. Een comité bestaande uit 5 apothekers zal dan een selectie maken gebaseerd op de graad van innovatie en relevantie voor de officina apotheker. De ruimte wordt door de beursorganisator ingericht en is gratis voor de exposant.

Stel je bedrijf, product of dienst hieronder voor als kandidaat.

Upload files

Arrow-up