Extra marketing opportuniteiten

Plaats jouw aanwezigheid op Ph21 in de schijnwerpers.

Direction#1

Shuttle naar Pharmanology

Vanuit iedere provincie in België wordt een shuttlebus ingelegd om bezoekers de kans te geven gratis naar Pharmanology te worden vervoerd, en terug. Als sponsor van deze busrit zorgt u er alvast voor dat de bezoeker een goede start kent van een aangenaam bezoek aan de beurs. Op de bus wordt een drankje en een borrelhapje gepresenteerd. Een vertegenwoordiger van het sponsorende bedrijf kan tijdens de busrit (heen en terug) meerijden om de reizigers op te vangen.

De shuttle vertrekt uit iedere provincie in de voormiddag en keert in de vooravond terug, dit zowel op zaterdag als op zondag.

€ 600 excl. BTW per bus per dag

Swiss-knife

Workshops/Lezing

Ben je exposant met een stand groter dan 60m²? Dan bieden we één tijdslot van 30 minuten cadeau. 

Pharmanology stelt 4 centrale conferentiehubs ter beschikking aan exposanten die een  project, product of dienst willen voorstellen, een opleiding of een informatieve/educatieve lezing willen brengen op de beursvloer.

De centrale hubs worden ingericht met alle audio en videomateriaal nodig om een professionele presentatie te geven.

De bezoeker krijgt onmiddellijke toegang vanuit de beursgangen (geen muren) en zijn daarom zeer laagdrempelig. Iedere bezoeker ontvangt een headset waardoor de presentatie kan gevolgd worden zonder geluidshinder voor omliggende standen.

Tarieven per tijdslot van 30 minuten, waarvan 20 minuten presentatie:

 • € 1000 excl. BTW in ‘groene zone’ (piekuren)
 • € 750 excl. BTW in ‘oranje zone’
 • € 500 excl. BTW in ‘rode zone’  (daluren)
Bag#1

Goodiebag

Iedere Pharmanology bezoeker ontvangt bij het betreden van de beurs een duurzame linnen goodiebag. Deze goodiebag vullen we met de catalogus en plattegrond van de beurs. Er is echter nog wat plaats voor jouw folder, staaltje, gadget, … De goodiebag zit vlug vol, aarzel niet je plaats hiervoor te reserveren!

€ 1200 excl. BTW

Key

Lanyards

Iedereen van de 7000 bezoekers op Pharmanology dragen een lanyard met naambadge rond hun hals. Deze lanyards kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst.

Een bedrukte lanyard zorgt voor een hoge herkenbaarheid van uw bedrijf en laat een professionele indruk achter bij de Ph21 bezoeker. Bovendien worden ze vaak nog gebruikt na het event. Een lanyard is steeds handig bijvoorbeeld om sleutels of een gsm steeds bij de hand te hebben.

Prijs op aanvraag

TV#1

Interactieve stand (max. 10)

Pharmanology biedt 10 exposanten de mogelijkheid om extra ‘in de kijker’ te staan. Tien standen worden ‘interactieve stand’ en integreren een soort spelvorm, een opdracht of een ander interactief element op de stand waarbij bezoekers een stempel kunnen verdienen. Stempels worden door de deelnemers ingeruild voor allerhande prijzen en leuke gadgets. 

Interactieve standen lopen extra in de kijker door vermelding in alle communicatie en promotie rond het concept. Er zijn twee opties mogelijk: 

 • werk zelf het interactieve element uit (mits goedkeuring van de beursorganisator).
  €  950 euro excl. BTW 
 • Pharmanology werkt het volledige concept voor u uit en voorziet alle materialen.  
  € 2500 euro excl. BTW
Glass-martini

Vouchers

Vouchers bieden de mogelijkheid aan bezoekers om per themadag een exclusief en aangepast hapje en/of drankje te nuttigen: op vrijdagavond een cocktail, op zaterdag een ‘high tea’ en op zondag een ontbijt. De vouchers geven jouw klanten/prospecten een extra goede reden om naar jouw stand te komen op Pharmanology.

Iedere exposant ontvangt een gratis bundel vouchers  (hoeveelheid volgens de grootte van uw stand), die in de aanloopperiode naar de beurs kan uitgedeeld worden aan klanten en prospecten.

Extra vouchers bestellen? Dat kan! 

 • 100 extra vouchers voor €150 excl. BTW
 • 500 extra vouchers voor €500 excl. BTW
Book-open

Bonnenboekje (max. 24)

In de aanloop naar Pharmanology 2021 ontvangt elke Belgische apotheek het Ph21 bonnenboekje met daarin 24 afscheurbare tegoedbonnen. Als deelnemende exposant kan jij één van die 24 plaatsen in het bonnenboekje reserveren.

Je kan via deze bon bezoekers warm maken om jullie stand te bezoeken en de bon te laten inwisselen voor een leuke gadget, een gratis product, korting of exclusieve informatie... 

€ 1000 excl. BTW
afleveren van printklaar document (digitaal) op vooraf bepaald formaat (template)

Ticket

Gepersonaliseerde vloertegel

Een vloertegel bedrukt met uw bedrijfsnaam en/of logo ligt in het midden van het gangpad net vóór uw stand. Gegarandeerd creëert dit extra awareness, want bezoekers kijken veel naar beneden (niet enkel omhoog). 

€350 excl. BTW 

Wenst u 1 of meerdere van deze zaken? Plaats dan nu uw bestelling. Wij contacteren u sowieso met vrijblijvende info over uw aanvraag.

Arrow-up