Marketing opportuniteiten

Hieronder vindt u alle benodigde info voor opbouw en afbraak.

Direction#1

Shuttle naar Pharmanology

Vanuit iedere provincie in België wordt een shuttlebus ingelegd om bezoekers de kans te geven gratis naar Pharmanology te worden vervoerd, en terug. Als sponsor van deze busrit zorgt u er alvast voor dat de bezoeker een goede start kent van een aangenaam bezoek aan de beurs. Op de bus wordt een drankje en een borrelhapje gepresenteerd. Een vertegenwoordiger van het sponsorende bedrijf kan tijdens de busrit (heen en terug) meerijden om de reizigers op te vangen.

De shuttle vertrekt uit iedere provincie in de voormiddag en keert in de vooravond terug, dit zowel op zaterdag als op zondag.

 • € 600 per bus per dag
Swiss-knife

Workshop

De hub of workshopruimte is de ideale plek om een presentatie te geven aan de bezoekers van Pharmanology. We voorzien 4 centrale conferentiehubs die u de mogelijkheid bieden een product of dienst voor te stellen, een opleiding of informatieve/educatieve lezing te brengen. Elk tijdslot bedraagt 30 minuten. 

Ben je exposant op een stand groter dan 60m²? Dan bieden we u één tijdslot van 30 minuten cadeau. Extra tijdsloten reserveren kan uiteraard. 

 • Tijdslot van 30 minuten, waarvan 20 minuten presentatie 
  • 1000 euro excl. Btw in ‘groene zone’ (piekuren)
  • 750 euro excl. Btw in ‘oranje zone’
  • 500 euro excl. Btw in ‘rode zone’  (daluren)
Bag#1

Goodiebags

We voorzien voor elke deelnemer een katoenen goodiebag. Wil u een folder, staal of goodie in de zak steken van uw bedrijf? Dat kan! De afmetingen van uw bijdrage moeten binnen een vooraf bepaald formaat vallen. 

 • 1200 euro excl. Btw
Key

Lanyards

Uw firmanaam rond de hals van 7000 bezoekers? Sponsor de lanyards en zet uw bedrijf in de kijker. 

Meerdere sponsors mogelijk

 • Prijs op aanvraag
TV#1

Interactieve stand (max. 10)

Pharmanology biedt u de mogelijkheid om extra ‘in de kijker’ te staan als exposant. Tien standen worden ‘interactieve stand’ en bieden een soort spelvorm, een opdracht of een ander interactief element waarbij deelnemers een stempel kunnen verdienen. Stempels kunnen door de bezoekers ingeruild worden voor prijzen en leuke gadgets. 

Interactieve standen lopen extra in de kijker door vermelding in alle communicatie en promotie rond het concept. U hebt de keuze om enkel te kiezen voor de optie waarbij u betaalt om interactieve stand te worden, en kiest zelf om conceptideeën en –uitwerking te verzorgen. Of u heeft de keuze dat Pharmanology het volledige concept voor u uitwerkt en ook alle spelmateriaal voorziet. 

 • 950 euro excl. btw (exclusief inhoudelijke uitwerking) 
 • 2500 euro excl. btw (inclusief inhoudelijke uitwerking en alle materiaal) 
Glass-martini

Vouchers

Vouchers bieden de mogelijkheid aan bezoekers om op elke themadag een aangepast hapje en/of drankje te nuttigen. Op vrijdag een cocktail, op zaterdag een ‘high tea’ en op zondag een ontbijt. Als exposant krijgt u een bundel vouchers, aangepast aan de grootte van uw stand, die u in de aanloopperiode van de beurs kunt uitdelen aan uw contacten. Wil u graag extra vouchers bestellen? Dat kan! 

 • 100 vouchers voor €150 excl. btw
 • 500 vouchers voor €500 excl. Btw 
Book-open

Bonnenboekje (max. 24)

In de aanloop naar Pharmanology 2021 ontvangt elke Belgische apotheek een boekje met afscheurbare bonnen (). U kan via deze bon bezoekers warm maken bij uw stand langs te komen of deze laten inwisselen voor informatie of een gadget. 

 • 1000 euro excl. Btw – afleveren van printklaar document (digitaal) op vooraf bepaald formaat
Ticket

Gepersonaliseerde vloertegel

Een gekleurde vloertegel voor uw stand die de aandacht trekt van de bezoeker? 

 • €350 excl. Btw 

Wenst u 1 of meerdere van deze zaken? Plaats dan nu uw bestelling. Wij contacteren u sowieso met vrijblijvende info over uw aanvraag.

Arrow-up