Bestel hier het boek “Zelfzorgadvies in de Apotheek”

Bedankt om de IPSA webinar te volgen. Deze webinar werd gebaseerd op het boek “Zelfzorgadvies in de apotheek”. Als deelnemer aan de IPSA webinars kan je dit boek (en eventueel ook Deel I) hier aankopen aan voordeeltarief.

Zelfzorgadvies in de apotheek’ is een wegwijzer voor de aanpak van vragen rond zelfzorg in de apotheek. Het tweede deel focust op zeven nieuwe zelfzorgklachten: rookstop, hoest, rhinitis, keel-, oor- en hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn. Dit boek dient om apothekers op een wetenschappelijke, maar praktische manier te ondersteunen bij het bevragen van zelfzorg-klachten en het afleveren van medicatie zonder voorschrift. Het boek werd geschreven door apr. Steffi Cornwell, wetenschappelijk medewerker aan de universiteit Antwerpen en tevens vervanger-apotheker. Ze werd hierin bijgestaan door Prof. Veerle Foulon, docent farmaceutische zorg KULeuven. Als deelnemer aan de IPSA webinar kan je dit boek (en ook Deel I) aankopen aan voordeeltarief. Bovendien wordt het boek tijdelijk gratis aan huis geleverd.

Deel I behandelt maagklachten, diarree, obstipatie, anale klachten, menstruatiepijn & PMS, noodanticonceptie, vaginale schimmel, oogaandoeningen en mond-lippen-tanden.

Uw gegevens

Uw ledeninfo

Gelieve me de factuur te sturen naar onderstaand adres

Ik bestel het volgende

Arrow-up