Voor exposanten.

Deelnemen aan de beurs als exposant ?

Vind hier alle nuttige informatie.

In een oogopslag

User

6000

5879 bezoekers in 2018: apothekers en hun personeel

Building

110+

Meer dan 110 deelnemende bedrijven

iMac

50+

Meer dan 50 (geaccrediteerde) lezingen en workshops

Waarom deelnemen in 2021?

Pharmanology brengt in 2021 nog méér van wat de exposanten belangrijk vinden. We focussen op interactiviteit, betrokkenheid en visibiliteit.

Binocular

Hall of Ph'ame

​Een gang waar exposanten enkel innovatieve producten en diensten uitlichten. Als exposant kan u een aanvraag indienen om hieraan deel te nemen. Na goedkeuring door de jury stellen we de meest innovatieve producten en diensten aan de bezoeker voor.

Cart#2

Uitbreiding aanbod
all-in standen 

​Gemakkelijk, tijdbesparend en zonder logistieke zorgen bieden wij voor elk idee en budget een gepaste, personaliseerbare stand aan. Ideaal voor bedrijven die zelf geen eigen stand bezitten, kosten willen besparen en tevens de nodige luxe, ondersteuning en diensten wensen te genieten.

Compass

Nieuwe interactieve mogelijkheden

Verhoog de betrokkenheid van de bezoeker op uw stand door een interactief element op uw stand te integreren. Wordt één van de tien interactieve standen waar de bezoeker op een ludieke manier informatie vergaart.

Info-circle

Themadagen

​We verdelen het weekend in drie themadagen. Zo is er voor elk type bezoeker een moment dat bij zijn of haar profiel en interesses aansluit.
Vrijdag 'After work kick off' - we trappen het beursweekend af in een TGI Friday sfeer. Zaterdag 'Professionals' - bezoekers die doelgericht hun beursbezoek en lezingen plannen. Zondag 'Family Day' - we starten de beursdag met een brunch en voor kinderen zijn allerhande activiteiten gepland.

Layout-grid

Visibiliteit & Communicatie

​We introduceren de Pharmanology toolbox, gratis online beschikbaar voor elke exposant, vol communicatie- en visibiliteitsmateriaal zodat u klanten en prospects nog beter kan benaderen. Daarnaast kan u op de beurs zelf kiezen voor tal van opties om uw bedrijf en producten beter bekend te maken, zoals goodiebags, vloertegel, advertenties in de catalogus, ...

Like

Conferentie- & workshops

Wil u een onderwerp of product in de kijker zetten? Huur dan een of meerdere  tijdsloten van 30 minuten in één van de vier workshopruimtes. Nodig uw klanten uit of trek prospecten aan en toon dat u als bedrijf wil investeren in opleiding of training.

Nieuw: Vanaf een standruimte van 60 m² bieden we een gratis workshopruimte aan voor 30 minuten !

Group

Maar vooral:
Bijna 6000 bezoekers in 1 weekend

  • Decision makers: duizenden apotheker eigenaars, titularissen, aankopers.
  • Mensen uit de praktijk: adjuncten en farmaceutisch technisch assistenten met beslissingsrecht om de patiënt producten aan te raden. Het hele apotheekteam komt graag op bezoek.
  • De apotheker van morgen: honderden laatstejaars studenten farmacie proeven voor de eerste keer van het ‘echte’ leven. Een perfecte kans om hen nu al te binden aan uw firma!

Deelnamemogelijkheden

Als exposant krijgt u de ruimte om uw producten en diensten te promoten op verschillende manieren.

Box#2

All-in formule

U wenst deel te nemen aan Pharmanology maar u heeft weinig tijd en geen eigen stand. Vertrouw ons de logistieke rompslomp van het bouwen en inrichten van uw stand toe, van begin tot einde.

Er zijn 3 verschillende standen met telkens 3 niveaus van uitwerking waardoor we in totaal 9 all-in formules aanbieden: voor iedere behoefte en elk budget. All-in standen starten vanaf 12 m².

Ontdek alle all-informules.

Pen&ruller

Naakte oppervlakte

U ontvangt een leeg oppervlak. In deze formule organiseert u zelf uw deelname volledig zelfstandig. U zorgt zelf voor het bouwen en afbreken van uw stand en de inrichting ervan, maar ook de nodige aansluiting op nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, wifi) etc.. Naakte oppervlakte start vanaf 12 m².

Meer informatie.

iMac

Lezing

Een lezing geven rechtstreeks aan uw doelpubliek? Het kan.
Onze 4 centrale conferentiehubs laten toe om uw bedrijf of uw producten toe te lichten. Een productvoorstelling, opleiding of informatieve lezing: wij geven u (letterlijk en figuurlijk) een platform, een of meerdere tijdsloten (per 30 minuten) die u volledig zelf kan invullen.

Registreer voor een lezing.

Bezoekersprofiel

Pharmanology is een vakbeurs voor de Belgische apotheker en het voltallige apotheekteam.

Pharmanology is gratis toegankelijk voor alle Belgische apothekers: zowel officina-, coöperatieve – als ziekenhuisapothekers, dankzij de steun van hun beroepsvereniging. Het programma is zo samengesteld dat niet alleen eigenaars, titularissen en adjuncten (63%) terecht kunnen op de beurs en de conferenties, ook de farmaceutisch technisch assistenten, administratieve medewerkers in de apotheek en studenten farmacie worden van harte uitgenodigd. Professionals uit de Eerstelijngezondheidszorg zijn ook van harte welkom.

Pharmanology is een nationale vakbeurs, ondersteund door alle beroepsverenigingen in België (APB, VAN, AUP, lokale beroepsverenigingen). Bezoekers aan Pharmanology komen zowel uit Vlaanderen (60%) als uit Brussel en Wallonië (40%).

Bekijk een infografiek

Exposantenprofiel

De deelname aan de beurs wordt beperkt tot de firma’s die farmaceutische of parafarmaceutische producten vervaardigen, invoeren of verdelen, apotheken inrichten en uitrustingsgoederen verkopen, alsook firma’s die op één of andere manier de apothekers ondersteunen of begeleiden in de uitoefening van hun beroep.

Elk bedrijf dat door hun producten en diensten een meerwaarde aan de apotheek biedt en de apotheek als (exclusief) verkoopkanaal kiest is meer dan welkom. Tijdens Pharmanology ontmoet u een belangrijk deel van de Belgische apothekers en hun team waardoor u in één weekend vele waardevolle contacten legt.

Bekijk een infografiek

Wat andere exposanten zeggen

Don’t believe us, believe them.

Onze partners

Hieronder alvast de officiële partners van Pharmanology.
De exposanten 2018 vindt u hier.

  • APB
  • VAN
  • AUP
  • IPSA
  • SSPF
  • De Apotheker
  • Le Pharmacien
Arrow-up